Skip to main content

Priser och avgifter

År 2017 fyller ÖIS 130 år och vi lyfter fram en ÖIS legend nämligen Sven ”Trollgubben” Rydell på årskortet.
Hemmamatcherna spelas som vanligt på Gamla Ullevi.

• Klacken kommer att stå på sektion G-I, nedre sektionen på norra läktaren. Ingång entré 7. Det kommer i år INTE vara öppet mellan klacksektionen och östra läktaren med sittplatser, alltså INTE fri rörlighet mellan sittplats på östra läktaren och ståplats på norra läktaren. Däremot kommer de som köper Årskort på sittplats ha möjlighet att vid inpassering välja vilken sektion man vill tillbringa matchen på. Klackbiljetter köper man till sektion G och I.

• Östra sittplatsläktaren kommer vara onumrerad.

Genom Entré 9 når ni sektion K-L, Entré 10 tar er bort till sektionerna M-N
• Aktiv sittplats kommer att hålla till i det sydöstra hörnet, sektion M och N
Även N3 Baren håller till i det sydöstra hörnet. Det kommer i år INTE vara öppet mellan klacksektionen och östra läktaren med sittplatser, alltså INTE fri rörlighet mellan sittplats på östra läktaren och ståplats på norra läktaren. Däremot kommer de som köper Årskort på sittplats ha möjlighet att vid inpassering välja vilken sektion man vill tillbringa matchen på.

• Restaurang 12, västra läktaren är Partnerläktare. Sektion C och E är där öppen för loungegäster och partners.

• Bortalagets supportrar står på södra läktaren, sektion A och O. Ingång entré 1

Dawit Läktaren – Entré 11 (Press- och hedersläktaren) För att hedra Dawit Isaak och uppmärksamma hans dagar i fångenskap i Eritrea har vi döpt denna läktare efter honom. Journalisten Dawit Isaak har varit frihetsberövad i över 14 år. Dawit Läktaren är en del av ÖIS Fotbolls arbete i kampen för att uppmärksamma Dawit Isaaks fångenskap. Media ackrediterar in sig på Dawit Läktaren genom att kontakta Björn Nilsson på bjorn.nilsson@ois.se

Vid derbymatcher mot GAIS kommer sektionsfördelningen och arenaplanen se något annorlunda ut. Mer info om läktarsektioner och öppna entréer till derbyt kommer närmare matchdagen.ÅRSKORTSINFORMATION

Priser:
Onumrerad sittplats
Vuxen: 1887:-
Student/Pensionär: 1395:-
Barn/Ungdom: 745:-

Östra Stå - Klack>/b>
Vuxen: 1.495:-
Student/Pensionär: 1.045:-
Barn/Ungdom: 595:-
(Vuxen: från 18 år. Barn/Ungdom: 7-15 år. Student/Pensionär)

För att se vilka matcher som ingår i Årskortet hänvisar vi till www-fotboll.ois.se
Årskort Rydell Special inkluderar ALLA ÖIS Fotbolls hemmamatcher under. Man får även ett speciellt "pin" som visar att man stöttar ÖIS Fotboll. Årskortet kan köpas av personer i alla åldrar. (Rydell-Special: 2.500:- )

Leverans av årskort
Ditt fysiska årskort skickas hem till dig innan säsongsstart.